Klant cases

Lees hier hoe onze klanten de automatische camerasystemen van Usportfor inzetten en gebruiken voor het profileren van de club.

SV Grol

SV Grol gebruikt het Academy camerasysteem. De beelden worden verspreid naar de trainers voor analyse en daarnaast worden de beelden gebruikt voor mediadoeleinden.

Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft dit seizoen met een Academy camerasysteem gedraaid en zijn zo enthousiast met de beelden dat ze komend seizoen overstappen naar een Pro camerasysteem.

Voordelen voor de hele club

Beelden zijn van de club

Alle beeldrechten zijn van de handbalclub. Usportfor heeft enkel gebruiksrecht over de beelden en helpt bij het verspreiden van de beelden.

Trainers en Coaches

De beelden zijn zeer geschikt voor video analyse doordat continu alle handbalspelers gevolgd worden door de automatische camera.

Fans en Supporters

Verbeter de binding met jullie fans in de regio door handbalwedstrijden live uit te zenden en samenvattingen te tonen van gespeelde wedstrijden op de clubwebsite en in het clubhuis.

Verhoog clubinkomsten

Verhoog de clubinkomsten door advertenties te laten zien in de livestream en de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden.

Gratis demo aanvragen

Wil jij jouw handbalclub ook naar een hoger niveau tillen? Vraag een demo aan voor een demonstratie op jouw clubhuis.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telephone
Kantoor: 010 – 741 00 73
Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

Copyright USportFor 2018.

Privacyverklaring

Usportfor App

Download binnenkort onze vernieuwde Usportfor app.