Case SV Grol

In de tweede helft van het seizoen 2018-2019 heeft SV Grol voor het eerst volledig gedraaid met het automatische camerasysteem van Usportfor. Het systeem heeft, na wat opstartproblemen, stabiel gedraaid, waarbij ieder weekend alle wedstrijden op het hoofdveld zijn opgenomen.

Trainers en coaches

Iedere wedstrijd die wordt gespeeld op het hoofdveld wordt ingepland en opgenomen. Alle opnames worden verspreid naar de desbetreffende trainers. Deze sturen het eventueel door naar hun spelers. En afhankelijk van de trainer worden de beelden in meer of minder detail geanalyseerd. Aan de hand van de analyses kan er gerichter getraind worden op spelmomenten uit de wedstrijden. Ideaal voor de ontwikkeling van een team en individuele spelers.

Media

Het is leuk om te zien dat mooie spelmomenten gedeeld worden op de sociale media van SV Grol. Hier wordt ook erg enthousiast op gereageerd door de spelers en supporters. Met de nieuwe annotatietool kunnen er nog makkelijker spelmomenten gedeeld worden, doordat de clips automatisch worden gemaakt en gemakkelijk zijn te downloaden in het club dashboard.

Daarnaast zendt SV Grol de wat specialere wedstrijden live uit vanaf hun clubwebsite. Ook hier wordt enthousiast op gereageerd vanuit de supporters van zowel thuis- als uitteam. Ze kunnen nu bij verhindering om aanwezig te zijn vanuit huis live wedstrijden volgen via de club website van SV Grol.

Internationaal Marveld Toernooi

Het Internationaal Marveld Toernooi is een groot toernooi voor O15 teams waar veel grote clubs aan deelnemen en wordt jaarlijks georganiseerd door SV Grol. Veel van de Europese top waren deelnemers aan het toernooi. Ook tijdens het toernooi is gebruik gemaakt van Usportfor om wedstrijden op te nemen en om live te streamen.

De beelden zijn enthousiast ontvangen door zowel de supporters als de technische staf van de teams. Ouders van o.a. FC Barcelona, Chivas Guadalajara en Manchester City hebben de verrichtingen van hun kinderen live gevolgd.

De video analist van Ajax O15 zei het volgende:
Ik vind de beelden goed. Ik vind dat de hoogte die jullie halen erg goed, en zeker als er 1 speelhelft in beeld is, is de kwaliteit goed.” 

Voordelen voor de hele club

Beelden zijn van de club

Alle beeldrechten zijn van de handbalclub. Usportfor heeft enkel gebruiksrecht over de beelden en helpt bij het verspreiden van de beelden.

Trainers en Coaches

De beelden zijn zeer geschikt voor video analyse doordat continu alle handbalspelers gevolgd worden door de automatische camera.

Fans en Supporters

Verbeter de binding met jullie fans in de regio door handbalwedstrijden live uit te zenden en samenvattingen te tonen van gespeelde wedstrijden op de clubwebsite en in het clubhuis.

Verhoog clubinkomsten

Verhoog de clubinkomsten door advertenties te laten zien in de livestream en de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden.

Gratis demo aanvragen

Wil jij jouw handbalclub ook naar een hoger niveau tillen? Vraag een demo aan voor een demonstratie op jouw clubhuis.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App