Marketing communicatie stage

Functieomschrijving

Wij zoeken een stagiair die zich voornamelijk bezig gaat houden met marketingactiviteiten gericht op social media, e-mailmarketing en de nieuwe app. Daarnaast zullen er ook nog aanvullende activiteiten zijn die gericht zijn op sales.

Voor social media hebben wij ondersteuning nodig bij het creëren van content en het delen hiervan. Om onze groei door te trekken, moeten nog meer sportclubs ons gaan zien en horen. Een mooie uitdaging om hier een steentje aan bij te dragen.

Tevens lanceren wij op zeer korte termijn onze vernieuwde app. Met deze app kunnen spelers zelf hun mooie acties uit de wedstrijd halen om dit vervolgens te delen. Live wedstrijden kijken behoort ook tot de mogelijkheden bij de nieuwe app. Help jij ons om de app direct een succes te laten worden?!

  • 32-40 uur per week
  • Meewerkstage

 

Wie zijn wij?

Usportfor is een bedrijf voor sporters door sporters. Onze missie is om de 99% van de sporters dezelfde zichtbaarheid te geven als de 1% topsporters. Met de automatische cameraman van Usportfor kun je wedstrijden geheel automatisch opnemen voor video analyse en live streaming.

De afgelopen weken hebben wij een forse groei doorgemaakt, tal van clubs hebben zich bij ons aangesloten. Hierdoor zijn wij op zoek naar een extra kracht in ons team. Kom jij ons helpen?

 

Is dit wat voor jou?

Lijkt het jou wat om ons sportieve team de komende periode te komen versterken, neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

E-mail: yannick@usportfor.com

Telefoon: 010 – 741 00 73

Adres: Willebrordusstraat 8, 3037 TR, Rotterdam

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telephone
Kantoor: 010 – 741 00 73
Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

Copyright USportFor 2018.

Privacyverklaring

Usportfor App

Download binnenkort onze vernieuwde Usportfor app.