Geen publiek, toch amateurvoetbal kijken

Usportfor en VoetbalAssist maken het clubs makkelijk thuis clubwedstrijden te volgen.

16 Februari 2021

Alle sportclubs zijn zwaar getroffen door Corona. De competitie is stilgelegd, wedstrijden verboden en bij de onderlinge jeugdwedstrijden mogen geen ouders en grootouders als publiek aanwezig zijn. Er zijn ouders die erg verdrietig zijn, omdat ze voor Corona nog nooit een wedstrijd van hun kind hadden gemist. Usportfor en VoetbalAssist hebben daarop besloten de handen ineen te slaan om ook amateur en jeugdwedstrijden makkelijk zichtbaar te maken. De beelden van de automatische camera van Usportfor worden nu geïntegreerd met de website en communicatie oplossingen van VoetbalAssist. Op deze manier kunnen clubs alle wedstrijden heel eenvoudig streamen op hun website en in de kantine, zodat iedereen weer plezier aan het voetbal kan beleven.

Usportfor staat al jaren voor meer plezier in het sporten en een betere sportbeleving. Usportfor doet dit onder andere door met een automatische camera sportwedstrijden op te nemen voor live streaming, spelverbetering en een clippingtool voor het delen van je mooiste acties op je smartphone.

VoetbalAssist is marktleider op het gebied van websites voor voetbalclubs. Bijna 1000 voetbalclubs vertrouwen op VoetbalAssist voor hun website en communicatie met spelers, vrijwilligers, sponsoren en fans.

Kevin Vink, oud prof voetballer en CEO van Usportfor zegt hierover: “Uiteindelijk telt maar één ding, plezier in het sporten vergroten. Door de samenwerking met VoetbalAssist, kan iedere club heel makkelijk de beelden uitzenden op de website en in de kantine.  Wij willen op deze manier bijdragen bij een hogere belevingswaarde voor ouders, spelers en sponsoren.

Gerald Versluis, CEO van VoetbalAssist, voegt hieraan toe: “De hele communicatie verschuift naar beeld. Een foto zegt vaak meer dan een heel artikel. Het is dan ook een logische stap dat wij live beelden van voetbal wedstrijden integreren. Uiteraard bepaalt de club welke wedstrijden wel en niet worden uitgezonden en bijvoorbeeld welke sponsors in beeld komen. De club blijft de baas.”

Meer info:

Kevin Vink, CEO: kevin@usportfor.com: 063-9105377

Gerald Versluis: CEO: info@voetbalassist.nl: 0345-352150.


Vraag nu informatie aan!


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw club? Aarzel dan niet langer en plan nu een online gesprek in met onze expert of vraag een brochure aan.


  • Brochure: ontvang de brochure met voordelen voor de club, werking en FAQ.
  • Gesprek aanvragen: ga een informatief gesprek aan met een van onze experts.
  • Offerte: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App