Klanten van Usportfor profiteren van pro-actieve monitoring

Alle klanten van Usportfor worden gemonitord door Zabbix, een pro-actieve monitoringsysteem, voor een betrouwbare werking van het systeem en distributie van de opgenomen wedstrijden.

Vandaag is het volledig geautomatiseerde netwerk monitoringsysteem operationeel gegaan. Door gebruik te maken van een software oplossing kunnen klanten van Usportfor automatisch wedstrijden opnemen voor video analyse, verbeteren van teamprestaties, live streamen van wedstrijden en kunnen spelers hun mooiste momenten delen op social media. De software van Usportfor werkt op vooraf geconfigureerde hardware.

Het monitoringsysteem is volledig geautomatiseerd en monitord continu de werking van de verschillende hardware van het camerasysteem. Als er een probleem wordt gedetecteerd, krijgen de juiste personen een bericht van het probleem zodat zij actie kunnen ondernemen. De architectuur van het monitoringsysteem is vergelijkbaar met de architectuur voor globale noodnetwerken met tools zoals UNMS en Zabbix.

Door te investeren in dit monitoringsysteem worden klanten van Usportfor tijdig geïnformeerd zodra er problemen worden gedetecteerd met het Usportfor camerasysteem. Hierdoor is de kwaliteit van het beeld en de beschikbaarheid van het Usportfor systeem van de hoogste kwaliteit.


Vraag nu informatie aan!


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw club? Aarzel dan niet langer en plan nu een online gesprek in met onze expert of vraag een brochure aan.


  • Brochure: ontvang de brochure met voordelen voor de club, werking en FAQ.
  • Gesprek aanvragen: ga een informatief gesprek aan met een van onze experts.
  • Offerte: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App