Klanten van Usportfor profiteren van pro-actieve monitoring

Alle klanten van Usportfor worden gemonitord door Zabbix, een pro-actieve monitoringsysteem, voor een betrouwbare werking van het systeem en distributie van de opgenomen wedstrijden.

Vandaag is het volledig geautomatiseerde netwerk monitoringsysteem operationeel gegaan. Door gebruik te maken van een software oplossing kunnen klanten van Usportfor automatisch wedstrijden opnemen voor video analyse, verbeteren van teamprestaties, live streamen van wedstrijden en kunnen spelers hun mooiste momenten delen op social media. De software van Usportfor werkt op vooraf geconfigureerde hardware.

Het monitoringsysteem is volledig geautomatiseerd en monitord continu de werking van de verschillende hardware van het camerasysteem. Als er een probleem wordt gedetecteerd, krijgen de juiste personen een bericht van het probleem zodat zij actie kunnen ondernemen. De architectuur van het monitoringsysteem is vergelijkbaar met de architectuur voor globale noodnetwerken met tools zoals UNMS en Zabbix.

Door te investeren in dit monitoringsysteem worden klanten van Usportfor tijdig geïnformeerd zodra er problemen worden gedetecteerd met het Usportfor camerasysteem. Hierdoor is de kwaliteit van het beeld en de beschikbaarheid van het Usportfor systeem van de hoogste kwaliteit.

Gratis demo aanvragen

Wil jij jouw handbalclub ook naar een hoger niveau tillen? Vraag een demo aan voor een demonstratie op jouw clubhuis.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telephone
Kantoor: 010 – 741 00 73
Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

Copyright USportFor 2018.

Privacyverklaring

Usportfor App

Download binnenkort onze vernieuwde Usportfor app.