Mahd Sports Academy kiest voor automatische camera’s van Usportfor

29 december 2021

Samenwerking

De overheid in Saudi Arabië is een ambitieus programma gestart om haar bevolking meer te laten sporten. Hiervoor worden topsport evenementen naar Saudi – Arabië gehaald zoals de Dakar race en Spaanse en Italiaanse Super Cup wedstrijden. Daarnaast is een programma gestart om vroegtijdig talent te herkennen en deze talenten naar gouden medailles te begeleiden bij grote sportevenementen zoals: wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen. De verantwoordelijke Mahd Academy heeft het eerste sportcomplex in Riyadh in gebruik genomen, Meer complexen verspreid over het koninkrijk zullen komende 2 jaar volgen.

Eén van de speerpunten van de Madh Academy is maximaal gebruik te maken van geavanceerde sportstechnology om de sporters zo efficiënt mogelijk naar de top te begeleiden. Voor het opnemen van trainingen en wedstrijden heeft Madh Academy gekozen voor de automatische camerasystemen van Usportfor. In het sportcomplex in Riyadh zullen om te beginnen 10 camerasystemen worden geïnstalleerd.

Kevin Vink CEO van Usportfor zegt: ”Wij zijn heel trots dat zo een ambitieuze organisatie met top coaches en trainers voor Usportfor heeft gekozen. Deze opdracht past geheel binnen onze ambities om ook buiten Nederland marktleider te worden.”

Komende 2 jaar zal het aantal systemen verder mee groeien met het in gebruik nemen van de andere sportcomplexen van de Madh Academy Het is een zeer innovatief project waarbij onze technologie een essentiële rol speelt.

Madh Sports Academy

De Mahd Sports Academy is een van de grootste sportacademies ter wereld. Het doel van Madh Sports Academy is om sport talent jong te herkennen en komende jaren een gouden generatie Saoedi – Arabische kampioenen te creëren. De eerste faciliteiten van Madh Sports Academy staat in Riyadh en meer volgen verspreid over het Koninkrijk. Klik op de link voor meer informatie over Mahd Sports Academy (https://mahdacademy.sa/home/en)

Usportfor

Usportfor is een sportstech bedrijf gespecialiseerd in software om automatisch sportwedstrijden op te nemen voor spelverbetering, live streamen en de spelers en fans de mogelijkheid te geven clips te maken voor hun social media accounts. Van Nederlandse amateurclubs tot de Engelse Premier League clubs kiezen voor Usportfor voor het vergroten van hun zichtbaarheid en analyse van wedstrijden en om de spelers te voorzien van beelden voor hun social media accounts.

Bent u geïnteresseerd in de automatische camera’s van Usportfor? Neem dan contact op met kevin@usport.com


Vraag nu informatie aan!


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw club? Aarzel dan niet langer en plan nu een online gesprek in met onze expert of vraag een brochure aan.


  • Brochure: ontvang de brochure met voordelen voor de club, werking en FAQ.
  • Gesprek aanvragen: ga een informatief gesprek aan met een van onze experts.
  • Offerte: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App