Nacsport en Usportfor: Video Analyse Software en de Automatische Camera voor Sport

We zijn verheugd een nieuwe samenwerking met Nacsport Sports Video Analysis Software aan te kondigen. Deze overeenkomst is interessant voor clubs die op zoek zijn naar een combinatie van geautomatiseerde wedstrijdopnames en videoanalyse.

Usportfor is er een groot voorstander van om geautomatiseerde sportvideoproductie en videoanalysetools naar de massa te brengen, van amateur- tot professionele sportclubs. Deze samenwerking is een stap in de goede richting om dit doel te bereiken. Nacsport videoanalysesoftware kan in samenwerking met Usportfor in realtime worden gebruikt tijdens live wedstrijden of via video na de wedstrijd.

Niet ieder team kan beschikken over een automatische camera die ieder moment van een wedstrijd vanuit verschillende hoeken in beeld kan brengen voor video analyse om de prestaties te verbeteren. Deze samenwerking met Nacsport maakt dit wel mogelijk en betaalbaar voor iedere sportclub.

Over Nacsport

Nacsport is een software ontwikkelingsbedrijf met hoofdkantoren in de Canarische Eilanden en Philadelphia. De missie van Nacsport is: coaches voorzien van de beste sportanalysemiddelen zodat ze hun werk sneller, slimmer en beter kunnen doen.

Nacsport Video Analyse Software wordt al gebruikt door meer dan 7,000 coaches en clubs over de hele wereld, met onder andere klanten als Liverpool FC, Atletico Madrid en Arsenal.

What’s In It for You?

Deze samenwerking betekent dat de hardware en software gekocht kan worden met een korting.

Daarnaast krijgen de klanten van Usportfor die op zoek zijn naar video analyse software korting op Nacsport Scout+, Pro+ of Elite. Ook andersom krijgen Nacsport gebruikers korting op het automatische camerasysteem van Usportfor.

Wil je meer weten over deze samenwerking? Ben je geïnteresseerd in de automatische camera’s van Usportfor en/of de video analyse software van Nacsport? Neem dan contact op met info@usportfor voor meer informatie over Usportfor of caja.sport.software@nacsport.com voor meer informatie over Nacsport.


Vraag nu informatie aan!


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw club? Aarzel dan niet langer en plan nu een online gesprek in met onze expert of vraag een brochure aan.


  • Brochure: ontvang de brochure met voordelen voor de club, werking en FAQ.
  • Gesprek aanvragen: ga een informatief gesprek aan met een van onze experts.
  • Offerte: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App