Sportclubs profiteren van samenwerking tussen ZPRESS Media Group en Usportfor

Tegenwoordig zijn veel sportclubs op zoek naar videobeelden van de activiteiten op de club. Deze beelden kunnen worden ingezet om te delen via de clubkanalen én voor het verbeteren van het spelniveau van (jeugd)spelers. Door middel van deze beelden bereikt de club huidige en potentiële leden in de omgeving.

Usportfor helpt clubs via geautomatiseerde camerasystemen bij het vastleggen van deze beelden! Hierdoor heeft de club altijd toegang tot de meest recente beelden van wedstrijden, trainingen en andere clubactiviteiten. De beelden zijn erg populair, maar voor een aantal sportclubs kan de investering een struikelblok zijn.

Om deze clubs te helpen bij deze investering is Usportfor een (pilot)samenwerking aangegaan met ZPRESS Media Group. Deze ervaren specialist in print & media neemt in ruil voor advertentietijd de investeringskosten van de club voor haar rekening. Op deze manier betaalt de club enkel de maandelijkse abonnementskosten, terwijl het wel eigenaar blijft van de opgenomen wedstrijdbeelden.

Dit systeem biedt sportclubs de kans wedstrijdbeelden ‘live’ te streamen en doelpunten en acties nog een keer te beleven. Hoe vaak gebeurt het niet dat je als sporter denkt: ‘Zagen jullie mijn doelpunt? Wat vond je van deze actie?’
Via Usportfor kun jij deze beelden terugkijken én delen met familie, vrienden en al jouw fans!

Tevens is het voor bedrijven een mooi systeem om naamsbekendheid en sympathie te creëren rondom de club. Ook draag je als adverteerder bij aan de nieuwste ontwikkelingen van de club.
Het is een waardevol medium voor zowel de sporters als voor bedrijven rondom de club!

Usportfor is een sporttech bedrijf gespecialiseerd in software om automatisch sportwedstrijden op te nemen en te streamen. Sportclubs gebruiken de camerasystemen voor het vergroten van hun zichtbaarheid, het bespreken van wedstrijden met spelers en de next generation te voorzien van beelden voor hun social media accounts.

ZPRESS is al ruim 30 jaar een begrip in de Nederlandse sportbranche op het gebied van print & media.
Zij kijken ernaar uit deze pilot te starten en bij te dragen aan de nieuwe ontwikkelingen bij sportclubs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Kevin Vink, CEO Usportfor (E: kevin@usportfor.com, T: +31 (0)10 74 10 073) of Perry van Wijk, ZPRESS Media Group (E: p.vanwijk@zpress.nl, T: +31 (0)78 700 12 57)


Gratis demo aanvragen


Wil jij jouw club ook naar een hoger niveau tillen? Vraag een demo aan voor een demonstratie op jouw clubhuis.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App