Usportfor en MixTMT tekenen samenwerking

Het bedrijf MixTMT, gespecialiseerd in digitale innovatieve oplossingen, heeft Usportfor gekozen voor het automatisch opnemen en live streamen van sportwedstrijden.

Beide partijen worden strategische partners. MixTMT is een leverancier van digitale sportevenementen streaming diensten om sportfanaten te voorzien van een uitgebreide verslaggeving van sportevenementen.

Waarom Usportfor

MixTMT heeft 20 automatische camera oplossingen vergeleken op de internationale markt. Zij hebben voor Usportfor gekozen om de volgende redenen:

  1. De beeldkwaliteit van het camerasysteem van Usportfor is de beste van de markt. De beelden zijn zeer geschikt voor broadcasting zonder het te hoeven bewerken.
  2. Usportfor is gespecialiseerd in software, de camera en computer hardware kan lokaal besteld worden. Dit maakt het uitrollen en opschalen een stuk gemakkelijker en kosten efficiënter. Dit is zeer belangrijk voor zowel installatie als onderhoud.
  3. Het Usportfor algoritme kan gebruikt worden voor verschillende sporten, zoals hockey, handbal, voetbal en basketbal.
  4. De Nederlandse en Usportfor bedrijfsvoering heeft het gemakkelijk gemaakt om tot een overeenkomst te komen. Daarnaast is de relatie tussen Europa en China erg goed en opbouwend.

“Hardware can be purchased locally in China, saving the time cost and maintenance cost of cross-border hardware transportation.”

 

Het eerste camerasysteem zal binnenkort geïnstalleerd worden en de software deployment zal gedaan worden door Usportfor vanuit Rotterdam. Zodra de pilot succesvol is, zullen er meer camerasysteem uitgerold worden met een breed scala aan sporten die gebroadcast zullen worden in China.

Usportfor is een sporttech bedrijf voor sporters door sporters. Wij willen de 99% van de sporters dezelfde tools en zichtbaarheid geven als de 1% topsporters. Met behulp van de software van Usportfor kunnen video’s geanalyseerd worden, prestaties verbeterd worden, wedstrijden live worden uitgezonden en meer binding gecreëerd worden met jonge spelers.

MixTMT is een innovatieve sport broadcaster uit China. MixTMT is een zustermaatschappij van CDV Group. De oorspronkelijke bedoeling van de oprichting is om het enorme potentieel van veel innovatieve digitale sporttechnologieën in de sportindustrie te zien, met name op de Chinese markt en de Aziatische markt. CDV Group is een grootschalig bedrijf uit China dat direct en indirect honderden bedrijven en meerdere venture capital funds beheert. Het bedrijf is begonnen met de lay-out op het gebied van de sportindustrie en heeft veel nieuwe bedrijven achter elkaar opgericht, die openheid, innovatie en samenwerking aanhangen. De visie van het bedrijf is om bij te dragen aan de ontwikkeling van de sportindustrie en de Chinese sportindustrie te voorzien van wetenschap en technologie.


Vraag nu informatie aan!


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw club? Aarzel dan niet langer en plan nu een online gesprek in met onze expert of vraag een brochure aan.


  • Brochure: ontvang de brochure met voordelen voor de club, werking en FAQ.
  • Gesprek aanvragen: ga een informatief gesprek aan met een van onze experts.
  • Offerte: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App