Usportfor gaat samenwerken met EcoClub

Usportfor is nu ook verkrijgbaar in de UK en Ierland door de samenwerking met het bedrijf EcoClub uit de UK. Het belangrijkste doel van deze samenwerking is om bij te dragen aan een duurzamere sportclub door diensten aan te bieden om zowel te innoveren als de clubs duurzamer te maken. Beide bedrijven hebben het doel om sport te innoveren en zich aan te passen aan de continu veranderende sportwereld.

Over EcoClub

Naast sportfans zijn EcoClub multidisciplinaire ingenieurs met gevoel voor en geschiedenis van duurzaamheid, innovatie en aanpassing aan de veranderende wereld. EcoClub is begonnen als burger- en wateringenieurs; later zijn bouwdiensten toegevoegd en in de afgelopen tien jaar hebben we een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van LED-verlichting en hernieuwbare energiebronnen. Al die tijd sport gespeeld, gekeken en genoten van sport.

Over Usportfor

Usportfor is een bedrijf voor sporters door sporters. Wij geven 99% van de sporters dezelfde middelen en zichtbaarheid als de 1% topsporters. Met de software van Usportfor kan je wedstrijden geheel automatisch opnemen voor spel verbetering, het live uitzenden van wedstrijden en video analyse. Op deze manier bind je jongeren, familie, sponsors en fans aan de club.


Vraag nu informatie aan!


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw club? Aarzel dan niet langer en plan nu een online gesprek in met onze expert of vraag een brochure aan.


  • Brochure: ontvang de brochure met voordelen voor de club, werking en FAQ.
  • Gesprek aanvragen: ga een informatief gesprek aan met een van onze experts.
  • Offerte: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App