Usportfor verbindt zich opnieuw als partner aan de VVON

17 februari 2022

 

Op woensdag 2 februari 2022 zijn Usportfor en de VVON een nieuwe partnerovereenkomst met elkaar aangegaan. UsportFor was in 2018 en 2019 ook al samenwerkingspartner van de VVON. Deze prettige wederzijdse contacten hebben tot een nieuwe samenwerking geleid.

VVON

De Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) is dé vakbond van voetbaltrainers in Nederland. Met meer dan 4200 leden zijn wij een factor om rekening mee te houden in het hedendaagse voetballandschap.

Sinds 1946 behartigt de VVON de belangen van voetbaltrainers in Nederland. Leden ontvangen hulp en advies bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst, bemiddeling bij arbeidsconflicten en professionele rechtsbijstand bij op non-actief stelling/ontslag en bij een arbitragezaak.

De VVON ziet het als haar taak de kennis van haar leden voortdurend te verbeteren.

Daarnaast ziet de VVON het als haar taak de kennis van haar leden voortdurend te verbeteren en op een hoger plan te brengen. Dat doet zij door het organiseren van bijscholingen (studiedagen, congressen en symposia) het aanbieden van online oefenstof (video’s) en de uitgave van het magazine “De TrainerCoach”.


Vraag nu informatie aan!


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw club? Aarzel dan niet langer en plan nu een online gesprek in met onze expert of vraag een brochure aan.


  • Brochure: ontvang de brochure met voordelen voor de club, werking en FAQ.
  • Gesprek aanvragen: ga een informatief gesprek aan met een van onze experts.
  • Offerte: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App