Voetbal ligt stil, maar blijf ontwikkelen met beeld

De overheid heeft vanwege gezondheidsredenen besloten om alle sportwedstrijden en trainingen af te gelasten voor zowel amateur als professionele sport. Alle sportclubs zijn gesloten en de professionele clubs hebben hun spelers zelfs in quarantaine geplaatst. Doordat de trainingen en wedstrijden niet meer doorgaan, ligt de ontwikkeling van spelers op dat vlak stil.

Beeld voor prestatieverbeteringen

Ondanks dat er dus niet getraind en gespeeld kan worden, zijn er zeker andere manieren om de spelers door te laten ontwikkelen!! Met behulp van Usportfor beeldmateriaal kunnen eerder gespeelde wedstrijden nabesproken worden. Zo kunnen spelers dus huiswerk meekrijgen en hun eigen prestaties analyseren. Daarnaast kunnen spelers oefeningen doen om fit te blijven. Ook hier kan beeldmateriaal ontzettend handig zijn. Zelf in deze tijd van sociale onthouding kunnen spelers beter worden.

Evalueren aan de hand van beeld

Met de Usportfor annotatietool is het heel eenvoudig clips te maken van de hoofdmomenten. De beelden kan je vervolgens makkelijk delen per Whatsapp met spelers om deze te bespreken voor individuele, linie of team ontwikkeling.

Vanuit Usportfor willen we iedereen die getroffen is door het Corona Virus sterkte wensen en let een beetje op elkaar de komende tijd!


Vraag nu informatie aan!


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw club? Aarzel dan niet langer en plan nu een online gesprek in met onze expert of vraag een brochure aan.


  • Brochure: ontvang de brochure met voordelen voor de club, werking en FAQ.
  • Gesprek aanvragen: ga een informatief gesprek aan met een van onze experts.
  • Offerte: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Aangesloten partners

Contactgegevens

Email: info@usportfor.com

Telefoon Kantoor: 010 - 741 00 73

Support: 085 – 022 08 22

Adres: Willebrordusstraat 12, 3037 TR, Rotterdam

US4TV

Copyright Usportfor 2020

Privacyverklaring

Usportfor Instagram  Usportfor Facebook  Usportfor Twitter  Usportfor LinkedIn

Download de Usportfor App